Brons voor SRI’s kampioen Pieter Huisma!

dinsdag 25 juni 2024

Vooropgesteld dat SRI, als grootste RVS werk-/leerbedrijf van het noorden, trots is op onze tiental vakleerlingen, is er deze keer een leerling uitgesprongen.

Op 16 en 17 maart werd bij SMEOT vakschool in Hengelo de Nederlandse Kampioenschappen Lassen gehouden. Hier streden studenten uit het hele land tegen elkaar om een podiumplek. Pieter Huisma, SRI werknemer in opleiding, heeft hierbij de 3e plek kunnen bemachtigen. En deze bijzondere prestatie lieten we niet zomaar voorbij gaan.

Op 17 juni werd hij bij SRI in Veenwouden gehuldigd door de Wethouder van de gemeente Achtkarspelen, mevr. v/d Tuin, onder toeziend oog van de pers, zijn klas, en natuurlijk alle SRI collega’s.

Pieter, gefeliciteerd! en zoals we het hier zeggen: wy binne grutsk op dy!

GECERTIFICEERDE PRODUCTEN EN PROCESSEN

Door jarenlange ervaring en het continue streven naar innovatie in engineering, fabricagetechnieken, kwaliteitscontrole en organisatie, is SRI gecertificeerd voor PED/CE Module H/H1, ASME U&R Stamp, SELO en ISO 9001. Dit maakt ons een betrouwbare partner voor velen , veelal vaste klanten in binnen- en buitenland.

WIJ ZIJN GEVESTIGD IN VEENWOUDEN

SRI is van het Friese Veenwouden uitgegroeid tot een wereldspeler in apparatenbouw. We zijn trots op onze roots. Wil je kennismaken met onze werkwijze, bijdragen aan de ontwikkeling van die kennis? Neem dan contact met ons op!