TECHNISCHE VOORSPRONG IN ONTWIKKELING EN REALISATIE

SRI begeleidt met eigen specialisten het complete traject van ontwikkeling en realisatie en stelt een detailplanning voor productie op. Dit onder toezicht van onze QC-afdeling. De fabricage wordt gestart zodra het definitieve pakket tekeningen gereed is en de hoofdmaterialen zijn ingekocht.

Ontwikkeling

SRI heeft met haar jarenlange ervaring het traject van ontwikkeling en realisatie perfect geoptimaliseerd. Als onze specialisten het complete engineeringspackage voor een nieuw apparaat gereed hebben, gaat dit ter goedkeuring naar de klant. Na instemming worden alle materialen ingekocht. Middels Hold and Release doet de onafhankelijke QC-afdeling de certificaatcontrole (en vaak indien nodig ook PMI-testing). Het door ons opgestelde inspectie- en testplan wordt samen met de detailplanning aan de klant voorgelegd en vormt de basis van de productievoortgang.

Realisatie

Aan de hand van een definitief pakket tekeningen en de ingekochte materialen kan het SRI team in de fabriek doelgericht aan de slag. Omdat het hele traject door onszelf wordt begeleid kan er ook zeer efficiƫnt worden ingespeeld op veranderingen. In samenspraak met onze specialisten worden continue de nieuwste ontwikkelingen in de techniek bijgehouden. In overleg met de klant passen we deze toe in de fabricage met als doel zo kostenefficiƫnt mogelijk te produceren, zonder op de kwaliteit in te hoeven leveren.

SRI in het kort

  • Locatie Veenwouden 25.000 m2 waarbij de productie zo’n 13.000 m2 omvat
  • Specialist in nieuwbouw RVS-drukhoudende apparatuur en warmtewisselaars
  • Hoogwaardige las- en materialenkennis
  • Klantgerichte Field Services
  • Reparatie van apparaten onder keur
  • Daadkrachtig, oplossingsgericht team
  • Deskundige engineering en QC
  • Korte lijnen met derden NOBO/LR
  • Begeleiding in ontwerp/keuringsvereisten
  • Ontzorgen van onze relaties in een totaalproject

GECERTIFICEERDE PRODUCTEN EN PROCESSEN

Door jarenlange ervaring en het continue streven naar innovatie in engineering, fabricagetechnieken, kwaliteitscontrole en organisatie, is SRI gecertificeerd voor PED/CE Module H/H1, ASME U&R Stamp, SELO en ISO 9001. Dit maakt ons een betrouwbare partner voor velen , veelal vaste klanten in binnen- en buitenland.

WIJ ZIJN GEVESTIGD IN VEENWOUDEN

SRI is van het Friese Veenwouden uitgegroeid tot een wereldspeler in apparatenbouw. We zijn trots op onze roots. Wil je kennismaken met onze werkwijze, bijdragen aan de ontwikkeling van die kennis? Neem dan contact met ons op!