Compleet PAKKET IN BOUW EN INSTALLATIE

Inzet van SRI is klanten volledig te ontzorgen en betrouwbare oplossing te bieden die minimaal onderhoud vragen. Om de kwaliteit en de planning optimaal te kunnen controleren voeren we het complete traject van de bouw en installatie op locatie in eigen beheer uit. De gehele SRI faciliteit omvat zo’n 25.000 m2. Onze flexibele instelling is voor opdrachtgevers van grote meerwaarde.

Bouw

Met een team van 40 gekwalificeerde specialisten vervaardigen we de apparatuur voor onze klanten conform het goedgekeurde tekeningenpakket. De productieafdeling beschikt hiervoor over de modernste apparatuur en kan zo alle bewerkingen in eigen huis uitvoeren. Ook het testen en de eindcontrole wordt in Veenwouden gedaan. We beschikken op eigen terrein over een röntgenbunker waar een onafhankelijke firma voor ons controles uitvoert. Elk gereed product wordt uitvoerig getest, pressure testing maar ook een Helium lektest is mogelijk.

Installatie

Reeds bij de aanvraag van een nieuwe klus wordt door ons nagedacht over het onderhoud en de installatie op locatie. Met goede projectcoördinatie weten we tijdsdruk om te zetten in een zorgvuldige planning, waarbij er zo nodig in ploegen wordt doorgewerkt om stilstand te minimaliseren. Hiervoor staan 25 gecertificeerde montage- en lasspecialisten tot onze beschikking. Bij vervanging wordt de bestaande situatie digitaal ingemeten zodat onze engineers precies weten wat er nodig is. Voorbeelden van apparaten die we op deze wijze vervangen zijn warmtewisselaars, reactoren, kolommen, drukvaten, divers leidingwerk etc.

SRI als totaalleverancier:

  • Projectcoördinatie
  • Digitaal inmeten
  • Organisatie hijsvoorzieningen
  • VCA-gecertificeerde installateurs
  • Avond- en nachtploeg mogelijk
  • Afname on-site, eventueel incl. keurende instanties

GECERTIFICEERDE PRODUCTEN EN PROCESSEN

Door jarenlange ervaring en het continue streven naar innovatie in engineering, fabricagetechnieken, kwaliteitscontrole en organisatie, is SRI gecertificeerd voor PED/CE Module H/H1, ASME U&R Stamp, SELO en ISO 9001. Dit maakt ons een betrouwbare partner voor velen , veelal vaste klanten in binnen- en buitenland.

WIJ ZIJN GEVESTIGD IN VEENWOUDEN

SRI is van het Friese Veenwouden uitgegroeid tot een wereldspeler in apparatenbouw. We zijn trots op onze roots. Wil je kennismaken met onze werkwijze, bijdragen aan de ontwikkeling van die kennis? Neem dan contact met ons op!