Diensten

SRI is vanaf het begin actief betrokken bij het ontwerp van apparaten om zo tot de beste oplossing voor elke situatie te komen. Om de kwaliteit en de planning optimaal te controleren voeren we het complete traject van de bouw en installatie op locatie in eigen beheer uit. Ook verzorgen we het volledige goedkeur traject. Voor het oplossen van storingen is de afdeling service 24/7 inzetbaar.

CONCEPT EN ENGINEERING

SRI is vanaf de conceptfase van een project sterk betrokken bij het ontwerp en de engineering van drukapparatuur volgens klantspecificaties. Ook verzorgen we het volledige goedkeur traject.

Lees meer

ONTWIKKELING EN REALISATIE

SRI begeleidt met eigen specialisten het complete traject van ontwikkeling en realisatie en stelt een detailplanning voor productie op.

Lees meer

BOUW EN INSTALLATIE

Met 40 kwalificeerde specialisten vervaardigt SRI gecertificeerde drukapparatuur aan de hand van een goedgekeurd tekeningenpakket. In huis beschikken we daarvoor over de modernste machines.

Lees meer

SERVICE EN ONDERHOUD

Onze gecertificeerde serviceploeg is direct inzetbaar voor het herstellen van storingen of schade. Daarnaast doen we veel preventief onderhoud en inspecties.

Lees meer

GECERTIFICEERDE PRODUCTEN EN PROCESSEN

Door jarenlange ervaring en het continue streven naar innovatie in engineering, fabricagetechnieken, kwaliteitscontrole en organisatie, is SRI gecertificeerd voor PED/CE Module H/H1, ASME U&R Stamp, SELO en ISO 9001. Dit maakt ons een betrouwbare partner voor velen , veelal vaste klanten in binnen- en buitenland.

WIJ ZIJN GEVESTIGD IN VEENWOUDEN

SRI is van het Friese Veenwouden uitgegroeid tot een wereldspeler in apparatenbouw. We zijn trots op onze roots. Wil je kennismaken met onze werkwijze, bijdragen aan de ontwikkeling van die kennis? Neem dan contact met ons op!