DIRECT INZETBAAR BIJ SERVICE EN ONDERHOUD

Naast kwaliteit is continuïteit van groot belang in de sectoren waar onze opdrachtgevers actief zijn. Onze afdeling service staat altijd klaar voor het oplossen van storingen of het herstel van schade. Met gepland onderhoud, slimme technische inspecties en het preventief vervangen van slijtagedelen weten we het percentage uitval steeds verder te minimaliseren.

Service

Het serviceteam beschikt over goed geoutilleerde bedrijfswagens en wordt actief vanuit SRI ondersteund met vakkennis. Ook staat er altijd een lasspecialist en (strength) engineer ter beschikking voor het maken van berekeningen en tekeningen. Alle servicemonteurs zijn VCA-gecertificeerd en zijn gecertificeerd voor uitvoering van NDO voor penetrant onderzoek level 2. In het werk worden ze daarnaast gerespecteerd door hun nuchtere pragmatische aanpak.

Onderhoud

SRI heeft graag aandacht voor het preventief onderhouden van drukapparatuur en het vervangen van slijtagedelen. Samen met revisie weten we zo de kosten te beheersen en uitval te minimaliseren. Via slimme inspecties, bijvoorbeeld wanddikte- en oppervlaktemetingen (Dye penetrant etc.), kan het reparatieplan heel gericht worden uitgevoerd. Als er sprake is van een apparaat (of onderdelen ervan) onder keur, doen we ook een doorrekening en/ of aanpassing op de tekeningen, zo blijft de technische documentatie van het apparaat up-to-date.

SRI in het kort

  • Het totale bedrijfsoppervlak bedraagt zo’n 25.000 m2 waarbij de productie circa 13.000 m2 omvat
  • Specialist in nieuwbouw RVS-drukhoudende apparatuur en warmtewisselaars
  • Hoogwaardige las- en materialenkennis
  • Klantgerichte Field Services
  • Reparatie van apparaten onder keur
  • Daadkrachtig, oplossingsgericht team
  • Deskundige engineering en QC
  • Korte lijnen met derden NOBO/LR
  • Begeleiding in ontwerp/keuringsvereisten
  • Ontzorgen van onze relaties in een totaalproject

GECERTIFICEERDE PRODUCTEN EN PROCESSEN

Door jarenlange ervaring en het continue streven naar innovatie in engineering, fabricagetechnieken, kwaliteitscontrole en organisatie, is SRI gecertificeerd voor PED/CE Module H/H1, ASME U&R Stamp, SELO en ISO 9001. Dit maakt ons een betrouwbare partner voor velen , veelal vaste klanten in binnen- en buitenland.

WIJ ZIJN GEVESTIGD IN VEENWOUDEN

SRI is van het Friese Veenwouden uitgegroeid tot een wereldspeler in apparatenbouw. We zijn trots op onze roots. Wil je kennismaken met onze werkwijze, bijdragen aan de ontwikkeling van die kennis? Neem dan contact met ons op!