Speciaal Transport!

vrijdag 28 april 2023

Met speciaal transport is afgelopen maand een muffle afgeleverd aan een Duitse eindklant. Lengte ca. 20 meter, met een diameter 2 meter.

In verband met de hoge werktemperatuur is deze muffle geheel vervaardigd uit Nicrofer 6025HT (een hoog nikkel legering geschikt voor deze temperaturen) .

SRI is specialist in het verwerken van diverse roestvaststaal types en exotische materialen. Ons team van gekwalificeerde lassers ( ca. 40) kan vrijwel ieder type materiaal verwerken.

GECERTIFICEERDE PRODUCTEN EN PROCESSEN

Door jarenlange ervaring en het continue streven naar innovatie in engineering, fabricagetechnieken, kwaliteitscontrole en organisatie, is SRI gecertificeerd voor PED/CE Module H/H1, ASME U&R Stamp, SELO en ISO 9001. Dit maakt ons een betrouwbare partner voor velen , veelal vaste klanten in binnen- en buitenland.

WIJ ZIJN GEVESTIGD IN VEENWOUDEN

SRI is van het Friese Veenwouden uitgegroeid tot een wereldspeler in apparatenbouw. We zijn trots op onze roots. Wil je kennismaken met onze werkwijze, bijdragen aan de ontwikkeling van die kennis? Neem dan contact met ons op!