Perfecte apparatuur voor speciaal RVS!

dinsdag 21 december 2021

Onze naam zegt het al: Speciaal Roestvrijstaal.
En deze materialen worden door ons verwerkt en ook gelast. Via opleidingen en cursussen investeert SRI in het op peil houden en vergroten van de kennis. Met onze knowhow, onder andere op lasgebied in deze speciale materiaalsoorten, behoren we tot het hoogste segment in onze branch.

Daarnaast is het van belang dat ook de middelen en gereedschappen hiervoor up-to-date moeten zijn.

Zodoende zijn een aantal nieuwe lasapparaten ingekocht. De modernste apparatuur binnen ons vak en de uit te voeren werkzaamheden. Perfecte apparatuur voor speciaal RVS!

SRI collega demonstreert de nieuwe orbitaal lasmachine tijdens reparatie aan een titanium warmtewisselaar

Ten behoeve van onder andere het lassen van pijp-pijpplaat verbindingen in warmtewisselaars is een orbitaal lasmachine gekocht. Deze is direct ingezet bij een reparatie aan een pijp-pijpplaat verbindingen in titanium gr. 2.

Orbitaal lasmachine
2 TIG-lasapparaten mee op montage

Verder zijn er nog een viertal moderne TIG-lasapparaten geleverd compleet met koelunit en eenvoudig verrijdbaar. Hiermee kunnen diverse materialen worden gelast volgens de hoogste kwaliteitseisen binnen de diverse ontwerpcodes en specificaties van de klant.  
Twee van deze machines zijn direct ingezet bij het on-site repareren van een bodem van een reactor.

GECERTIFICEERDE PRODUCTEN EN PROCESSEN

Door jarenlange ervaring en het continue streven naar innovatie in engineering, fabricagetechnieken, kwaliteitscontrole en organisatie, is SRI gecertificeerd voor PED/CE Module H/H1, ASME U&R Stamp, SELO en ISO 9001. Dit maakt ons een betrouwbare partner voor velen , veelal vaste klanten in binnen- en buitenland.

WIJ ZIJN GEVESTIGD IN VEENWOUDEN

SRI is van het Friese Veenwouden uitgegroeid tot een wereldspeler in apparatenbouw. We zijn trots op onze roots. Wil je kennismaken met onze werkwijze, bijdragen aan de ontwikkeling van die kennis? Neem dan contact met ons op!