RVS verwarmingssysteem voor Seattle (USA)

vrijdag 8 oktober 2021

Na een succesvolle projectrealisatie voor een Nederlandse opdrachtgever is SRI gevraagd om voor hun fabriek in Seattle (USA) een verwarmings­systeem met hogedrukspiralen te leveren. Inmiddels bevindt dit project zich in de eindfase. De unit is vervaardigd uit roestvaststaal 316L. SRI tekende voor het design, fabricage, de montage en het testen. Het geheel, en dus ook de spiralen, is zodanig gebouwd dat demontage voor inwendige reiniging heel eenvoudig is. In het ontwerp hebben we uiteraard rekening gehouden met alle geldende sanitaire regels voor de Amerikaanse voedingsmiddelen­industrie.


  • Materiaal: roestvaststaal 316L
  • Werkdruk in de spiralen: 400 bar
  • Werktemperatuur: 176 °C
  • Design code: ASME met U-StampGECERTIFICEERDE PRODUCTEN EN PROCESSEN

Door jarenlange ervaring en het continue streven naar innovatie in engineering, fabricagetechnieken, kwaliteitscontrole en organisatie, is SRI gecertificeerd voor PED/CE Module H/H1, ASME U&R Stamp, SELO en ISO 9001. Dit maakt ons een betrouwbare partner voor velen , veelal vaste klanten in binnen- en buitenland.

WIJ ZIJN GEVESTIGD IN VEENWOUDEN

SRI is van het Friese Veenwouden uitgegroeid tot een wereldspeler in apparatenbouw. We zijn trots op onze roots. Wil je kennismaken met onze werkwijze, bijdragen aan de ontwikkeling van die kennis? Neem dan contact met ons op!