Vijf (grote) RVS drukvaten

vrijdag 8 oktober 2021

Voor een Nederlandse opdrachtgever bouwt SRI momenteel vijf grote roestvrijstalen drukvaten. Deze voeren we uit met een ‘klopper’ kap en conische uitloop. Vanwege het hoge totaalgewicht monteren we aan de romp een zware ondersteuningsconstructie. De unit heeft een hoogte van 10 meter, dus vindt de bouw plaats in de eigen productiehallen van SRI waar hoogte geen probleem is. Binnenkort verwijderen we de bestaande vaten uit de fabriek van de opdrachtgever, waarna we de nieuwe drukvaten monteren en aansluiten.  • Diameter: 3,500 mm
  • Total height: 10,000 mm
  • Material: stainless steel 316L
  • Thicknesses: 6 and 10 mm
  • Design code: EN 13445 with PED (module G)GECERTIFICEERDE PRODUCTEN EN PROCESSEN

Door jarenlange ervaring en het continue streven naar innovatie in engineering, fabricagetechnieken, kwaliteitscontrole en organisatie, is SRI gecertificeerd voor PED/CE Module H/H1, ASME U&R Stamp, SELO en ISO 9001. Dit maakt ons een betrouwbare partner voor velen , veelal vaste klanten in binnen- en buitenland.

WIJ ZIJN GEVESTIGD IN VEENWOUDEN

SRI is van het Friese Veenwouden uitgegroeid tot een wereldspeler in apparatenbouw. We zijn trots op onze roots. Wil je kennismaken met onze werkwijze, bijdragen aan de ontwikkeling van die kennis? Neem dan contact met ons op!