Biotechnologie

Onze specialistische apparatuur wordt onder meer gebruikt voor de bereiding van medicijnen en vaccins. De eisen in deze sector overtreffen zelfs die van de farmaceutische chemie en zijn daarom bijzonder hoog. De binnenafwerking is altijd elektrolytisch gepolijst, waarbij naast de reinigbaarheid ook een optimale afvoerbaarheid van het grootste belang is. De geleverde toestellen zijn veelal voorzien van een koel- of verwarmingsmantel en zijn tevens volledig voorzien van een gelaste isolatiemantel. Alle verbindingen zijn zo ontworpen dat er nooit gaten kunnen ontstaan. Ook de buitenkant is hoogglans gepolijst, waarbij de bioreactoren vaak in een aparte cleanroom worden geplaatst.

Engineering, fabricage en inbouw van bioreactoren voor medicijn- en vaccin productie.

Concept en engineering

Als eerste worden datasheets met klanteisen en ook de schoonmaakbaarheidseisen vertaald naar een GA-tekening.
Read more

Realisatie en ontwikkeling

Voordat gestart wordt met de fabricage stelt onze onafhankelijke QC-afdeling een ITP (inspectie en testplan) op. Aan de hand van deze ITP wordt een PIM (pre-inspectie meeting) met de klant georganiseerd.
Read more

Bouw en installatie

De fabricage start aan de hand van de diverse tekeningen. Delen worden gewalst, gelast, voorgeslepen en ook nageslepen. Tijdens het hele fabricagetraject is alles erop gericht om beschadigingen aan onderdelen te voorkomen.
Read more

Service en onderhoud

Na goedkeur door alle betrokkenen wordt aan de hand van een goedgekeurd hijsplan gehesen en getransporteerd richting klant.
Read more

Overige projecten

GECERTIFICEERDE PRODUCTEN EN PROCESSEN

Door jarenlange ervaring en het continue streven naar innovatie in engineering, fabricagetechnieken, kwaliteitscontrole en organisatie, is SRI gecertificeerd voor PED/CE Module H/H1, ASME U&R Stamp, SELO en ISO 9001. Dit maakt ons een betrouwbare partner voor velen , veelal vaste klanten in binnen- en buitenland.

WIJ ZIJN GEVESTIGD IN VEENWOUDEN

SRI is van het Friese Veenwouden uitgegroeid tot een wereldspeler in apparatenbouw. We zijn trots op onze roots. Wil je kennismaken met onze werkwijze, bijdragen aan de ontwikkeling van die kennis? Neem dan contact met ons op!