New energy

Het betreft hier veelal zeer innovatieve projecten, de informatie die wij van de klant ontvangen wordt dan ook uiterst vertrouwelijk behandeld. We geven hier een voorbeeld van een project, gebaseerd op katalyse onder hoge druk en temperatuur. Onder andere gassen kunnen op deze wijze worden behandeld met als doel kwaliteitsverhoging. SRI past hiervoor de materialen Inconel, Incoloy en 6025 HT toe. Dit vereist speciale kennis omtrent lastechnieken, warmtebehandeling en zo meer en dat past goed binnen ons kennisveld.

SRI werkt volop mee aan de ontwikkeling van apparatuur voor New Energy sector.

Concept en engineering

Vanaf de ontwikkelingsfase van een project, via de zogenaamde pilotfase tot de werkelijke productie van apparatuur wordt door SRI de engineering verricht.
Read more

Realisatie en ontwikkeling

Het Inspectie Test Plan (ITP) is een belangrijk document in het fabricageproces en wordt opgesteld door onze onafhankelijke QC-afdeling.
Read more

Bouw en installatie

De fabricage start aan de hand van de diverse tekeningen. Delen worden gewalst, gelast en samengesteld. Speciale aandacht is nodig voor het op de juiste wijze voorbereiden en lassen van de materialen.
Read more

Service en onderhoud

Na goedkeur wordt met hulp van een goedgekeurd hijsplan gehesen en getransporteerd richting klant.
Read more

Overige projecten

GECERTIFICEERDE PRODUCTEN EN PROCESSEN

Door jarenlange ervaring en het continue streven naar innovatie in engineering, fabricagetechnieken, kwaliteitscontrole en organisatie, is SRI gecertificeerd voor PED/CE Module H/H1, ASME U&R Stamp, SELO en ISO 9001. Dit maakt ons een betrouwbare partner voor velen , veelal vaste klanten in binnen- en buitenland.

WIJ ZIJN GEVESTIGD IN VEENWOUDEN

SRI is van het Friese Veenwouden uitgegroeid tot een wereldspeler in apparatenbouw. We zijn trots op onze roots. Wil je kennismaken met onze werkwijze, bijdragen aan de ontwikkeling van die kennis? Neem dan contact met ons op!