Pharmachemie

SRI levert in deze branche veel reactoren. Belangrijk aspect voor deze vaten is de inwendige en uitwendige afwerking. Inwendig worden deze vaten doorgaans elektrolytisch gepolijst. Dit om de schoonmaakbaarheid te vergroten en ervoor te zorgen dat aanhechting van product nihil is. Om deze reden zitten er ook geen dode hoeken in het ontwerp. Verder worden deze vaten vaak voorzien van een verwarmingsmantel (of halve pijp spiraal) en tot besluit worden ze geïsoleerd.

SRI levert reactoren voor de pharmachemie die aan de strengste eisen voor schoonmaakbaarheid voldoen.

Concept en engineering

Als start zijn door ons de datasheets met klanteisen vertaald naar een GA-tekening. De eisen met betrekking tot sanitair ontwerp worden meegenomen in het detailontwerp.
Read more

Realisatie en ontwikkeling

Voordat gestart wordt met fabricage stelt onze onafhankelijke QC-afdeling een ITP (inspectie en testplan) op. Aan de hand van deze ITP wordt een PIM (pre-inspectie meeting) met de klant georganiseerd.
Read more

Bouw en installatie

De fabricage start aan de hand van de diverse tekeningen. Delen worden gewalst, gelast, voor- en ook nageslepen. Tijdens het hele fabricagetraject wordt ervoor zorggedragen dat de onderdelen zo weinig mogelijk beschadigen.
Read more

Service en onderhoud

Na goedkeur wordt de reactor aan de hand van een goedgekeurd hijsplan gehesen en getransporteerd richting klant. Onze montageploeg verzorgt het lossen van het item en de inbouw in de fabriek.
Read more

Overige projecten

GECERTIFICEERDE PRODUCTEN EN PROCESSEN

Door jarenlange ervaring en het continue streven naar innovatie in engineering, fabricagetechnieken, kwaliteitscontrole en organisatie, is SRI gecertificeerd voor PED/CE Module H/H1, ASME U&R Stamp, SELO en ISO 9001. Dit maakt ons een betrouwbare partner voor velen , veelal vaste klanten in binnen- en buitenland.

WIJ ZIJN GEVESTIGD IN VEENWOUDEN

SRI is van het Friese Veenwouden uitgegroeid tot een wereldspeler in apparatenbouw. We zijn trots op onze roots. Wil je kennismaken met onze werkwijze, bijdragen aan de ontwikkeling van die kennis? Neem dan contact met ons op!