Food

Vanwege een succesvolle implementatie van twee high pressure heaters op de plant in Nederland, is SRI gevraagd een project op te starten om ook twee high pressure heaters te leveren voor een plant in Seattle (USA). SRI was verantwoordelijk voor het ontwerpen en realiseren van deze uitbreiding. Tijdens het specificatietraject werd al snel duidelijk dat zowel de lay-out als de strengere sanitaire regels een redesign vroegen (3A-certificatie).

Betreft een uitbreiding van een productieplant in de USA met vier high pressure heaters en twee holdlines voor de verwerking van restproducten uit de agrarische sector

Concept en engineering

Omdat bij de start van dit project de klanteisen nog onvoldoende duidelijk waren, zijn we begonnen met het opzetten van het 3D ontwerp op basis van de beschikbare specificaties.
Read more

Realisatie en ontwikkeling

Een belangrijk document in het fabricageproces is het Inspectie Test Plan (ITP), welke opgesteld is door onze onafhankelijke QC-afdeling.
Read more

Bouw en installatie

De fabricage start aan de hand van de diverse tekeningen. Delen worden gewalst, gelast en de vele pijpsecties worden gebogen en voorzien van de klemringen. Vanuit QC-afdeling wordt aan de hand van het ITP de kwaliteit geborgd.
Read more

Service en onderhoud

Na goedkeur wordt aan de hand van een eveneens goedgekeurd hijsplan gehesen en getransporteerd richting klant.
Read more

Overige projecten

GECERTIFICEERDE PRODUCTEN EN PROCESSEN

Door jarenlange ervaring en het continue streven naar innovatie in engineering, fabricagetechnieken, kwaliteitscontrole en organisatie, is SRI gecertificeerd voor PED/CE Module H/H1, ASME U&R Stamp, SELO en ISO 9001. Dit maakt ons een betrouwbare partner voor velen , veelal vaste klanten in binnen- en buitenland.

WIJ ZIJN GEVESTIGD IN VEENWOUDEN

SRI is van het Friese Veenwouden uitgegroeid tot een wereldspeler in apparatenbouw. We zijn trots op onze roots. Wil je kennismaken met onze werkwijze, bijdragen aan de ontwikkeling van die kennis? Neem dan contact met ons op!